Sisustuslasi 

Kuviolasit

Kuviolasi on kuviollinen valettu tai valssattu lasi. Saatavilla on useita eri kuviolaatuja ja värejä. Kuviolasia käytetään pääasiassa sisustuslasina väliseinissä, ovissa ja kalusteissa. Kuviolasia voidaan käyttää myös eristyslasin osana.

Hiekkapuhallettu tai silkkipainettu lasi

Lasia voidaan kuvioida myös hiekkapuhaltamalla tai silkkipainamalla. Tällaisia laseja käytetään esimerkiksi väliseinissä ja seinäkkeissä, laivojen, myymälöiden ja ravintoloiden sisustuksissa tai kalusteiden laseissa.

Antiikkilasi

Antiikkilasi on yleensä koneellisesti puhallus- tai valssausmenetelmällä valmistettua lasia. Sitä on saatavissa useissa eri väreissä. Käyttökohteina ovat pääsääntöisesti kalusteiden ovilasit tai taidelasit, joissa lasipalat yhdistetään lyijynauhoin kuvioiksi.

Peilit

Peili on lasia, jonka toinen puoli on pinnoitettu metalleilla (hopea, kupari), jolloin lasi saadaan hyvin heijastavaksi. Metallikerros on suojattu taustamaaleilla. Peilejä on saatavissa useita eri värisävyjä ja paksuuksia. Peilien taustana voidaan käyttää turvakalvoa, jolloin peilipalat eivät särkyessä putoa lattialle ja aiheuta henkilö- tai omaisuusvahinkoa. Peilit leikataan ja hiotaan asiakkaalle mittojen mukaan.

Myös erilaisia muotoja voidaan valmistaa. Tyypillisiä peilien käyttökohteita ovat kylpyhuoneet, kuntosalit, eteiset ja kaappien sekä komeroiden peiliovet.